Forumreglement

Gebruikersavatar

Auteur van discussie
Schopenhauer
Site Admin
Berichten: 122
Lid geworden op: do aug 09, 2018 11:53 am

Forumreglement

#1

Bericht door Schopenhauer » di sep 18, 2018 8:53 pm

Forumreglement 1. Onder dit forum wordt verstaan het Ruimteschip Aarde Forum (spaceship-aarde.nl)
Onder beheer wordt verstaan: de beheerder van dit forum en zijn admins en moderatoren.

2. Door op dit forum berichten te plaatsen, ga jij ermee akkoord, dat die berichten jouw zienswijze zijn en niet die van dit forum.
De beheerder van dit forum kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van berichten, geplaatst door leden.
Helaas is het vrijwel onmogelijk om elk bericht te controleren, echter zullen ongewenste berichten zo snel mogelijk door het beheer verwijderd worden uit de actieve fora.

3. Voor iedereen geldt ook het volgende: jij zal geen kwetsende-, obscene-, vulgaire-, lasterlijke-, haatdragende-, bedreigende- en seksueel georiënteerde berichten posten.

4. Avatars dienen uw goede smaak te bevestigen, dat betekent geen vulgaire of gewelddadige afbeeldingen, ook geen pornografische of profane afbeeldingen.
Worden er Avatars gevonden die niet voldoen aan deze regels, zullen die naar goeddunken van het beheer worden verwijderd.

5. Het dubbelposten van berichten is onnodig en ook wordt dit niet geaccepteerd.

6. Elk bericht dient de intentie uit te stralen, dat het de bedoeling is om tot een constructieve discussie te komen.
Propaganda in berichten en argumentloze bijdragen worden niet geaccepteerd.

7. Bij het posten alstublieft gewone Nederlandse grammatica gebruiken – gaarne alledaags en begrijpelijk Nederlands, want dit forum is er voor iedereen.
Ook de ouderen moeten makkelijk kunnen lezen wat de jongeren hebben gepost (en omgekeerd natuurlijk ook).
Een post die moeilijk te lezen is, zal vaak overzien worden.

8. Advertenties, in welke vorm ook, zijn verboden. Dit geldt ook voor de naam van leden en links naar commerciële sites in handtekeningen en in topics.

9. De leden van dit forum houden zich aan de algemeen van toepassing zijnde wetten en regels.
Wanneer jij jou niet houdt aan deze voorwaarden of aanwijzingen daartoe van het beheer niet opvolgt, kan je permanent gebannen worden.
Het beheer van dit forum heeft het recht berichten te bewerken, te verplaatsen of te verwijderen en heeft het recht onderwerpen en forums te sluiten, op een moment dat het beheer dit passend vindt.

10. Het emailadres dat jij opgeeft wordt alleen gebruikt voor het bevestigen van je account en wachtwoord of voor het verzenden van een nieuw wachtwoord als jij jouw wachtwoord vergeten bent en wordt ook gebruikt wanneer jij je abonneert op berichten.


11. Wetende dat een discussie pittig kan verlopen en dat gemoederen verhit kunnen raken (liever een discussie met een beetje pit dan beleefd niets zeggen), maar haat blijven uitdragen is niet gepast en ongewenst.
Hieronder verstaat het beheer het voortdurend vermelden van en maken van opmerkingen jegens andere gebruikers in topics over wie je het niet eens bent. Ook indien de betreffende gebruiker niets gepost heeft in een topic.
Zulke opmerkingen dragen niets bij aan topics en kunnen door de aangehaalde gebruiker als provocatief ervaren worden met als gevolg off topic reply's.
Zulk gedrag draagt niet bij aan de goede sfeer die wij wensen op dit forum en hierdoor kunnen interessante topics verloren gaan.

12. Het beheer verzoekt jou uitdrukkelijk, om dit forum niet te zien als een persoonlijk oorlogsgebied,
maar als een fijne en leerrijke discussieplaats.
Heel veel discussiegenot en hou het netjes!


Alle oorlog-propaganda, alle geschreeuw en leugens en haat,
komen altijd van mensen die niet vechten (George Orwell).

Terug naar “Forumreglement”